Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
yah,oni traze vanzemljake po svemiru,a na zemlji ih ima koliko oces!Pipo javi se...
ni pimpeka oni nemogu nac a kamoli nesto drugo,i ako bi slucajno nasli do gore bi im trebalo nekih 100.999 godina,stalno se ispravljaju i na pocetak vracaju tako da sami sebi potvrduju koliko su glupi,bolje meze rakice i moj si pocetak a i kraj ja bijelo necu nositiii ponesi srecu plakat cu jaaa bez mene nastaviiiiiii a sad idi zivi snjom sve je to oD BOGAAAAAAAAa,ono vole ono a ja ovooo nananaa ko ce mog rexa vratit?
95 pixela,cak je i 95 Mega pixela malo za jedan teleskop :) Teleskop Hubble(ako se dobro sjecam) ima 95 miliona mega pixela kako prenese neki internetski portal. Sad kada procita da ovaj ima 95 pixela, pitam se je li i to tacno za Hubble,mozda nas vjecno ovi mediji je.bu u mozak ?
pomalo ljudi, mozda ima kakav mochan zoom... hehe
95 pixela? Moja Nokia 3310 ima više. glupi sax. Tačna informacija: Detectors: 95 mega pixels (42 CCDs with 2200x1024 pixels) Koji mutonja ovo piše? Ma kakav rat, dok oni pronađu planete, 3. svj rat će završit.
aaaa divi miševa što brišu komentare. Ispravite još ono s pikselima i tekst može ići kao referenca u Science Word Magazine
ajd nek ste se ispravili, beem vas glupe i nepismene
Imam kameru od 2 MEGA Pixela (2 miliona pixela), odo sad gledat te \"zvijezde\" sto su iste ko zemlja
e ovo je sve pred sudnji dan brate...sami sebi cemo dohakat. hajde kad to nadju i ako skontaju kako otic do tamo, tek onda bi nastao belaj. ameri, rusi, kinezi, indijci bi odmah poletili tamo, a ovdje bi ostavili pustos za sobom. rat i bijeda, a oni bi tezili super naciji ... itd itd ... dobar bi se film mogo snimit u svakom slucaju buhahahaha
Eto ljudi - kameru od 95 piksela u ruke i mozete i sami otkriti da je Zemlja ustvari zvijezda i da ih takvih ima jos stotine. :))
95 piksela ? nemoguce da je ih je 95, odvadite malo
g.lupi su oprosti im Boze
eh da hoce pronaci kakvu al da nije plaho daleko od nas da selim sa ove ludare zemlje.