Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hajmo komentari kako to da tek sad salju ljude na mjesec, zar vec nisu isli? Isli su i poslije 1969, a programi su zaustavljeni zbog ogromnih troskova. Ova raketa sada je u mogucnosti da posalje ljude i mnogo tereta, to je razlika, kako bi mogli biti sto duze. Vjerovatno se planira neki vid kampa da se montira. Sustinski je i to beskorisno ali pokazuje napredak tehnologije posebno za naciju koja hoce da je prva u svemu.
@krkan69 hahahah kupi ljudino teleskop od 100 KM dovoljan je i takav pa malo pogledaj kad je vedro. Ja bi samo volio da mi neko objasni koja je korist da ti neko nesto izmislja a ne kaze kako jest i da se ulazu toliki napori da to ostane tako. Dobro, vjerovatno ces reci da su svi teleskopi svijeta lazno napravljeni da tako prikazuju a u sustini nista ne snimaju. I zasto spominjes NASU, svemir (tako i mjesec) istrazuju i Rusija, Kina, Japan i mnoge druge zemlje.