Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Planira i bulevar usranih dići kredit pa na more i drva kupiti xD
Imas sve na zemlji, al eto hajde da se pravimo idoti i umjesto ulazeno milijarde u spasavanje zemlje neko se dosjetio da ulaze u pokusaje putovanja koja traju nekoliko godina. Ono sto je veca sansa za neuspjeh to je realnija. Koje su to skupine idiota.
Ma ja bitno je da se nasi politicari raspravljaju o izbornom o tzv ugorzenosti srba dok ljudi salju letjelice na kraj naseg suncevog sistema. Idemo stoko.
NASA-ine bajke, IV izdanje. Potražite u svim bolje opremljenim knjižarama.
zato nas i truju metalom da se organizam navikne na metal hahaha
Al traze guzici cepa......i kad bi nekad i nasli,bilo bi ono upsss sta nam je ovo trebalo. Pored toliko budala i idota na zemlji ono caprka i trazi belaja i van nje.
😂😂😂😂😂😂
A kod nas zbog debila Dodika helikopetr ne moze stici do Hercegovine 🤮🤮🤮🤮🤮
Sto ne mogu na rende kora
Sinoć su sjedili u VIP loži na stadionu Grbavica. Tako da vam je bezze slati sonde po svemiru jer ovi 100% nemaju veze sa ljudima.