Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ovo je najpoganija i najprljavija nacija i zemlja na planeti
Ovako je i u Sarajevu zimi. Prosle godine je bilo kritičnije nego u Indiji. O tome treba pisati.
ko da su slike iz trokutistana
SPalili slamu i nasato smog ?? Eh što vi iz klixa možete kenjat neograničeno. Indija je zemlja sa MILIAJRDU stanovnika od koji većina vozi automobile a imaju i industrije koja treba nahraniti toliki narod. I to je sto. Ali NASA treba da išita Sarajevo kao jedinstven fenomen: Sve voze auta NIKO ZASPOLEN, nikakve indsutrije a najzagađeniji zrak na svijetu ! NAučnici će reči NEBODERI, i u pravu su, al ministar ČEdo uzme pare od ARapa kaže zadovoljavajuća situacija ! :)
U Sarajevu se sastao sav evropski kancerogeni auto otpad , Praznim Neboderima sprječavaju cirkulaciju zraka, a Indija bar ima CIRKULACIJE ZRAKA. NAčelnik Koldžo izvede penzionere na Igman proje izbora, graha prde i kukuruze tvrde i evo tih penzionera sad da ga pomognu kad bude opet neimario a mi građani ŠEHIDILI zimi od najvećeg zagađenja zraka na svijetu !
Šta ćeš kad naši debili se griju na ugalj...
S druge strane za Sarajevsku magku jos uvijek nemaju objasnjenje
gledaj smoga ba