Komentari (81)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ima isti broj planeta al sigurno nema isti broj budala
2500 svjetlosnih godina udaljenost, ko zna sta se moglo desiti tu mozda i ne postoji vise
“Allah je nebesa, vidite ih, bez stubova podigao, i onda se nad Aršom uzvisio, i Sunce i Mjesec potčinio, svako se kreće do roka određenog …” Jasno je da se nismo slučajno zavrtili oko Sunca.Prije bih rekao da se Sunce zavrtilo oko nas.
Mnogo bitno.
Ova NASA se dobro provodi i zajebava sa običnim ljudima. Svako malo otkriju nešto novo, sličnoje Zemlji, našem solarnom sistemu, moglo bi biti vode, života.... bla, bla, ali na kraju udaljeno jedno par hiljada svjetlosnih godina od nas. HAHAHA!
Podsjetite se da je ovaj solarni sistem udaljen 2500LY ~ 23651826942798900KM.. Ono sto Hubble uhvati od tog solarnog sistema je ustvari proslost.. Najblizi inteligentni izvanzemaljski zivot je u Orions
Belt (alnitak i alnilam)
Sve je proslost, cak i kada gledas u sunce. Al istrazivanje nije da bi stupili u kontskt nego da bolje shvatimo svijet koji nas okruzuje. Za godinu dvije lansiramo jos jedan teleskop u svemir koji ce davati mnogo vise informacija o ovim planetama. Al haj da i to vidimo aBd
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
ni bog ne zna sta sve ima na nebesima
Ebo majku astronaucku nista ne kontam.
Daj ne lozite me,procitah samo naslov pa odmah na komentare .I po komentarima pomislih da su i srbe nasli u toj galaksiji.
Dok Kim Jong ne potvrdi ovo ,nista ne vazi. Samo Kim Jong daje vedrinu ljudima i utice na ljudsku karmu pozitivno. Posalji je Kime nek se zemlja trese. Bolje Grob nego Rob.
koliko miliona potroše na ova sranja. Hajd što su tražili ima li šta blizu nas al sad se najkasnije zna da smo sami. Znači il će neko dolaziti do nas i uništiti nas što i treba il ćemo propasti tako i tako sami od sebe. Samo NASA pare pere itd..
ova nasa kao i nasi politacari
obicna animacija,nijedna prava fotografija
@vjecnokonačište Ma kakva animacija ovo su prave slike, ali me i ne cudi s obzirom na "malu" udaljenost od 2500 s.g.
vjerovatno će pronaći bogomolju u sljedećem skeniranju .. adama, evu, jabuku i udava
heheheheh
dodje li njima Djed Mraz?