Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Već vidim da su počele zavjere o studijima itd... Al\' ima degenerika na ovoj planeti. De užurbajte kolonizaciju Marsa da se preselim tamo, što dalje od Bošnjaka, Srba i Hrvata.
@nh Sacekaj malo dok se to ne sredi sa photoshop... Uzivo mogli da gledaju slijetanje robota na tlo Marsa a sada imaju da pokazu samo jednu slicicu... Sta,robot iskljucio kameru da ne mozemo uzivo gledati dok dr.ka na Marsu? A ja mislio da ce ameri da kupe robotu iphone 4s i da ce nam on spektakularno preko skype uzivo pokazivati kako igra golf na Marsu.. Ocigledno im nedostaje maste..
evo barem logičnija slika sa NASA-ine stranice http://www.nasa.gov/images/content/673559main_msl5_946-710.jpg
nekako mi je drago zbog svega ovog, oko ovog projekta. i oni nam objave ovu sliku. ono, šta jedan običan smrtnik da kaže na to -_- koji K. zar se ne može napravit neka fina slika, da se nešto vidi normalno
vidi l\' ko na ovoj slici sta osim neke smedje boje mrljave
Ma ja u ovo ne vjerujem. Ovo su masosnka posla, treba samo vjerovati Aiši. Sve ostalo je bjelosvjetska zavjera, živa istina, tako hoĐa kaže.
@qlface ocekuju se ovih dana slike vece rezolucije, trenutno im treba promet za telemetriju, i razne podatke, slike su tu cisto radi publike. njima nista ne znace slike.
sad ce se naci neki bogatas da kupi dulum marsa blago nama sa njim
Sa ove slike ko da vidim od Raminog zeta sina, il me oci moje varaju
JEL AMERI IMA LI NAFTE NA MARSU? IMA LI NEKI DIKTATOR GORE DA ŠALJEMO OVE POBUNJENIKE IZ LIBIJE I SIRIJE DA OBUČE GORE NAROD KAKO SE SKIDA S VLASTI ONAJ KOJI IM JE SVE DAO? DAJU LI pICHKE MARSOVKE I ŠTA MISLE O NAMA BOSANCIMA? PRIZNAJU LI KONVERTIBILNU MARKU I DA LI BI DALE ZA CVANCIKU? JOŠ JEDNO PITANCE KAD ĆETE NA MOON(\"OPET\")?
Ako su očekivali da ću biti uzbuđen zbog ove budalaštine koja je koštala više od 2,5 milijardi dolara, zeznuli su se. Toliki narod umira od gladi a oni ulože 2,5 milijardi dolara na ovakve gluposti. Šta nas briga šta ima na marsu. Dajte da malo proživimo na zemlji, je.o Vam mars i onaj ko vas je nagovorio da gore idete ma..r.
Znači, vozilo sa kamerom od 0.16 Mpx koje u 2012. godini šalje slike dimenzija 128x128 košta 2,5 milijardi dolara.
zivjela nauka, smrt religiji
imal kakvih naslova da se preporuce za facebook?
sletio u neki studio...