Nije bila usmjerena ka Zemlji
17
NASA objavila snimak spektakularne solarne erupcije
Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
...spektakularno......srednje..... ????
wow
JUSTIN BIEBER IS GAY!
zamis li te koliko je Sunce veliko kako bi moglo da proguta ovu zenlju planetu , aDodika na zemlji niko nemoze ili nece da .......ukrote, nije vezano za ovaj tekst ali.
ovako izgleda kad ja prd.nem
e nek si nam reko
vidi se ko pocinje svadje
idemo krezavi teolozi,tumacite sta ovo znaci i koje je vrste ovo bozija kazna heheheheh
Samo da izjavim da sam se u vezi ove ankete za legalne softvere zahebo pošto mi se učinilo da piše koristite li ilegalne softvere, Fala
Svaki dan u bilo kojem trenutku se moze dogoditi nesto slicno, pretnja koja vrjeba i od koje nema spasa. Jaca eksplozija na suncu usmjerena prema zemlji bi sve i pomela u nekoliko selundi. Na sve misliti :) pa i na ovo.
ovako i kod mene kad nalozim cumura! :D
\"ravnu milijardi megatrona\" :D sta ima transformersi :D
nista im ne vjerujem, ovo se sve kompjuterski moze napraviti