Komentari (47)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
"oduzimaju dah" Eto vidio sam i nisu mi oduzele nista. Ja ne zna ko ovo pise... Vjerovatno neka "novinarka" koja ne zna da galaksije ovako u stvari ne izgleadaju i da su sve NASA-ine slike vjestacki kolorizovane.
Bravo NASA, ima li jos kakvih desavanja u Prvom nebu o kojima nas nije obavjestio nepismeni poslanik prije 1500 godina.
Nije zvijezda u obliku raka ili pješčanog sata već je to "nebula" a zvijezde su samo u sredini. Inače, "nebula" se prevodi kao maglina.. Informišite se malo.
Sanchy predvodnik i ovi ostali atesiti su tako smijesni, da ne kazem jadni da im nije jasno zasto su ovdje. Muci vas samo jedna jedina stvar, a to je da morate umrijeti, izbjegnite to ako kozete vi i vasi naucnici nevjernici. Cekamo vas da vjecno zivite 🤣. Samo lagano, nasladujte se dok imate vremena 😎
Ajde ti nama fino ispričaj kako ima jedna kupola iznad nas i kako tvoj nevidljivi "prijatelj", sa kojim besjediš svaki dan, ne dozvoljava nikome i ničemu da izađe ispod kupole.
A ti si izgleda pravo zabrinut oko toga sta koga muci...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Vidi sad ima i zvjezda, pa dajte gospodo odlucite se ima li zvjezda ili nema.
Andromeda je ljepsa
@SanChy123 Andromeda je sazvježđe, a M31 u tom sazvježđu je galaksija.
Fine bajkice 🤣
Izjavio zatucani balkanac