Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
90% stanovnista indije nema sta da jede a oni salju neke letjelice na mars i trose milijarde na gluposti.
Mjesec• xD
@d3mon ne baš 90% nego 22% stanovništva Indije se smatra siromašno, ali eto, opet je puno. Da svi ti siromašni dobiju samo po $5 mjesečno, to je oko 10 milijadi godišnje, pa sad shvatite koliko bi državi trebalo novca da ona sama riješava svake godine toliko problema...Ulaganje u 'letjelice na mars' nije glupost, niti se može riješiti problem nedostatka hrane tako što će te pare proslijediti na siromašne. 250 miliona siromašnih, previše.
Traže vodu po mjesecu a kupaju se u Gangu koja liči na kloaku.
Eeejs, nemoj sraat
Apu, left the lander and make some rice with curry!
Povrsina Mjeseca nije uopce siva! Ovo su slike iz 70-tih godina! Druga stvar, astronomi - amateri koji posmatraju mjesec su dokazali da na mijestoma slijetanja Apolla nema nicega! Sto dokazuje da nikada nisu ni bili na Mjesecu! Pogledajte youtube kanal John Lenard Walson, Bruce Sees All, Alien Hunter..
Nisu indijci glupi da kažu gdje su sletjeli
Do greske je doslo na udaljenosti 2,1 km od povrsine mjeseca.Da li ima stvarno neko da povjeruje da je ovo istina.
@Hatab A što ne bi?
Mali sivi ga srusili.
Jeli se ovo snima u Bolivudu ili? =D
koliko li ce jos vremena proci da prvi covjek sleti i proseta mjesecom...
@yeba.mene.drzava izgleda da te u mozak drzava *eba.