Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Uskoro referendum, odcjepljenje marsa iz suncevog sistema... :-P
NASA-ina misija od godinu dana najduža od ruske misije od 520 dana? Jel to marsovska godina ili koji k.r.c? Šta je pisac htio da kaže, ili samo onako sere?
ne mogu da jerujem da je potreban odredjeni koeficijent inteligencije.da.bi se shvatilo sta je ovdje pisac htio da kaze
nadam se da nece novinara i na pravu misiju poslat. uzaludno trosenje prostora i logistike!
---Uskoro odlazak na MArs ! Jedino ako pod tim krelci mislite probnu misiju u BiH, gdje su uslovi napribližniji onima na MArsu ??
Joj da je Bakira i Dodika svezat i strpat u gepek te rakete za Mars...bi se i mi urahatili...
Znaci snimili su sve je spremno za "osvajanje". Kao i za odlazak na Mjesec,stara taktika.
niste ni na mjesec otisli ba, a hocete lafo na mars...
niste ni na mjesec otisli ba, a hocete lafo na mars...
uz svo uvazavanje naucnih i tehnoloskih dostignuca,ja bi im vjerovao kada bi i ja isao sa njima.
Ma oticete kao sto ste i na mjesec otisli.
Gdje god da ljudska vrsta stane svojom nogom, to i uništi. Zbog te divne Crvene planete, želim da se to prolongira što dalje.
Cinjenica je da svoju planetu unistavamo ali to je iz razloga jer smo mi kao civilizacija jos mnogo mladi, i nismo napredni, moze se reci i primitivni. Dok dodje to toga da naseljavamo druge planete, vjerovatno cemo evoluirati u naprednu civilizaciju koja ce moci teraformirati i naseljavati druga mjesta u ovom nasem fascinantnom univerzumu.
@iPhone6 Ljudska vrsta nikad neće biti civilizovana i ako ne cijeni ovako savršenu planetu Zemlju koja nam je data na čuvanje, tek neće cijeniti planetu koja im nije namjenjena. Nažalost.
PRIKAŽI ODGOVORE (10)