Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Izdrzi brate Opportunity!
I ja ovo procita do kiraja sa izuzetnim zanimanjem na temu
Da mi je znati ko slika ovog robota?? :))
@savijenavrba.To je isto tako kad je prvi astronaut izlazio iz kapsule na Mjesec a moji prijatelji se dive a ja cu njima pa ko snima astronauta a oni usutise ko zaliveni i pocese tad misliti svojim mozgom,pocese kontati da nije sve tako kako nam vladajuca svjetska elita servira.
Space Bedouin
Pošalju te na teren na tri mjeseca a onda guliš već 14 godina, kome ne bi dopi3dilo.
pa nije FAP. ebote
Kazem ja, globalno zagrijavanje.
Učini mi se tamo na brdu jedan beduin.
Sad ce paljba loptasa kako je ovo istina i kako je ovo fina fotka.
Samo da dodam,hahahahahahaha.......
Smece od covjeka!
Kažu da je Marsov atmosferski pritisak 0,6% zemaljskog, pa kako su onda moguće "jake oluje"? Nešto tu logički ne štima.
Nisu to oluje kao na Zemlji, ovi malo pretjeruju u prijevodu.Problem su sitne čestice prašine - pijeska koje vjetar podigne u atmosferu i zakloni na duže vrijeme i onako ne baš pretjeranu količinu svjetla koje dolazi do Marsove površine, što uzrokuje slabo punjenje baterija koje su neophodne da bi rover normalno funkcionirao.Nisam htio pametovati, ali eto, samo ovaj put:)
Nije im lako.
Sad ce paljba ravnozemljasa
Nema ništa gore kada neko nestručan prevodi članak. Toliko sintagmi zbog kojih bi "novinar" još u osnovnoj školi dobio jedan iz fizike.