Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ja predjem u tramvaju duplo vise od vas..
Samo ne kontam gdje onaj s Malte pređe 5.330 km?
A kako nikad u ovim vjestima ili ti statistikama nema Bosne? Pa zar ne bi bilo zanimljivije ovakvu vijest usporediti sa vozanjem u BiH? Mi kao da smo posmatraci svega oko nas, ne radeći nista samo nek nas puste na miru... ili je mozda u pitanju socijalni bunt ukoliko bi se objavilo da prosjecni Bosanac autom predje 400 - 500 KM mjesecno, a sve iz razloga siromastva, loših puteva, slabe gradske mreze, starih auta, policije koja te zaustavlja uvijek u rutinskoj kontroli gdje im se prohtje itd,
pa gdje ce rumuni bolan oni ni struje nemaju
Za 4 mjeseca 12.000....
Ovo ispade što ti je država manja-više prelaziš s autom.
BOSNJO U PROSJEKU U GOLFU DVICI 1.6D PREĐE NEKIH 10.000kM
Ja sa ovakvom makinom 100.000 bez problema
Fino pise \"po clanu\", sto ce reci da cetveroclana porodica u Evropi godisnje predje 9500x4=38 000 kilometara.
citavu bosnu na svih 24% teritorije mogu voziti devet generacija u jednom golfu i da ne naprave veliku kilometrazu.
E pa bravo za Rumune!
ja za 11 mjeseci presao 19 500 km,gdje ja spadam ? :)
Ja sam žitelj !! :-)
nista to nije, ja sam preso u nesto manje od tri godine odkad sam uzeo auto 75000 km i ovi sto su volike kilometre nabili su vecinom stranci koji putuju na odmor u svoju domovinu vecinom na balkan ( bosna, hrvatska, srbija itd. )
Jel nam to žele reći da je vožnja za bogate (Luksuz), a šetnja za sirotinju (Rumunje aka Rome)?
Ja za 7 mjeseci 11 000 km...