Komentari (43)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
90% glasaca SDA i nisu svjesni da zive u Suncevom sistemu,ne znaju na karti pronaci Bosnu na karti Evrope,pojma nemaju gdje se nalaze.
ma kakva kolonizacija marsa, pokazali mu kako izgleda 5D hologramski pornić, to mu je NAJUZBUDLJIVIJA stvar IKAD
Jel tako umjetnički dojam bio i na mjesecu.
u bosni AS group je po nalogu SDA več pokreno kolonalizaciju.
bull shit
Još smo mi, nažalost, desetinama, pa možda i stotinama godina daleko od pronalaženja pogona i kvalitetnog gradivnog materijala koji bi nam omogućio siguran put i naseljavanje Marsa. Sve ovo što oni sada rade su skoro pa samoubilačke misije. Mislim, mogu oni otići do Marsa i sletiti tamo, možda i podići neku "naseobinu" ali sve je to prepuno rizika... http://preppersbalkans.blogspot.com/
ljudi idu na Mars, a ja nisam već godinama vidio prekriženu tablu Kanton Sarajevo
BEGANA MI ODO I JA!
Svaki dan nova najava...Isto kao što u BiH najavljuju ljepši život...samo nikad početi...
Pogledao sam film "Marsovac" s Mattom Damonom u glavnoj ulozi sinoc u kinu. Topla preporuka za sve ljubitelje putovanja u svemir.
Zec je duboooko u šumi, iza 7 gora, preko 7 mora, a ovi kolac šilje...
ne ne, nije tamo zec!
Ču' nije?
PRIKAŽI ODGOVORE (14)