Kostur star 11 hiljada godina
0
"Najstariji" Dalmatinac pronađen na Dugom otoku
Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Samo jedan od dokaza da su Hrvati stariji od ameba. LOL
.... sto znaci da su ilirsko pleme Dalmati naselili ovaj kraj prije nego ovaj njihov potomak koji je umro prije 11.000 godina.....i po kojima se dio danasnje juzne Hrvatske i veci dio Bosne prozvani Dalmatia, naziv koji su preuzeli i rimljani kadu su osvajali ove krajeve. Zar ga niste mogli proglasiti i na primjer rimljaninom, grkom (koi su ove krajeve dosli prije rimljana a poslije ilira), gepidom, avaraom (obrenom), slavenom, turcinom, venecijancom i slicnim drugim etnickim i teritorijalnim imenom.. KOJE NIJE NI POSTOJALO prije 11.000 godina ? Koji ste vi \"naucnici\" !!!!
kakav li je cunami ovog nanio...
COVJEK SE STVARNO NAZIVIO. CUJ 11000 GODINA! DANAS LJUDI NE MOGU NI 60 GODINA ZIVIT
ovaj prvi komentar je bas na mjestu i o njemu bi se trebalo pricati tj. komentarisati...opet neki pokusavaju i ovo na nacionalnoj osnovi da zakomplikuju...eh kakvi ste ni majka vas rodjena ne bi da zna ustvari kakvi ste.
@eee al\' C4 jeste ;)
Mujo nije znao naci izlaziz pecine...kakav skutor?!
C14 nije pouzdan uopste
jel bio umotan u sahovnicu
Djaba vam, srbi su bili tu prije ameba.
Jos jedan dokaz da su religije budalastina. Po svetim knjigama je svijet star 5000 godina, u sto mogu da vjeruju samo idioti