Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Katolicka crkva je prije koju godinu zapravo priznala da postoji mogucnost vanzemaljaca (naravno kao bozje tvorevine). Samo je meni jedna od najvecih misterija to sto svi predpostavljaju da ce taj pronadjeni zivot biti slican onome na zemlji. Zivot na zemlji je zasnovan na ugljiku, to ne znaci da negdje drugdje ne bi mogao biti zasnovan na nekom drugom elementu. Jebiga, ostaje nam da cekamo ET-a :D
Kazu ima zivota na Marsu. Odoh ja na Mars u zivot!!!!
ko kaze da nema nigdje vise zivota? gdje to pise? sta kazu svete knjige??? zna li neko kompetentan da odgovori?
sta kaze kuran po ovom pitanju?
Alyssa Milano, Holly Marie Combs and Rose McGowan - CHARMED
http://www.ultrasonline.com/ref/TorpedoBoy/ Udjite na profil,ispod slike idite \"My Videos\" i vidite klipove zbog kojih ce te se najeziti !!!
Kakve veze ima to sto si napisao sa mojim komentarom?? Napaceni jado
ajde ba goni u proslost i svoju 1000 hidzretsku -.-
Na sta ovi glupi amerikanci trose milijarde i milijarde.STOKA Bolje da nahrane gladno stanovnistvo sirom svijtea.Zna se da nema zivota nigdje osim na zemlji,nit je ga igdje bilo,nit ce ga igdje biti, STOKA AMERICKA
ima li na Marsu gay parade ?
A jesu li bili i izbori na Marsu?
ma oni iz nase malo popili neshvatajte to ozbiljno....
@ ćirilo ček bre ako za ovo blato ispod nas govorimo da je zemlja šta je onda na marsu? ----------------------------------------------------------- MIRSO sin FaTime i Muje !!!
a onda je dos\'o chuck norris...
ma jok bre kaki mujo,serbi su so marsa,zato serbija sve do marsa i zato ameri su okupatori na večnoj serbsko-marsovskoj zemlji,ček bre ako za ovo blato ispod nas govorimo da je zemlja šta je onda na marsu?