Komentari (116)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sto ne pitate nas klix strucnjake, mi sve znamo, od astronomije do poljuprivrede
haha ne moraju pitati... evo vec sve receno... uzmes kokice i citaj... samo je bitno da tema stigne do klixa... 😁
Kaže u mene drug kad se on napuši vidi ljepše oblake
Ovo je neblak
Pa naravno da nisu jasni naučnicima koji stekoše diplome po Travniku, Ljubuškom i Bijeljini.
Ako Inzko nije zabrinut nisam ni ja
jebiga
Plače nebo iznad dinare zbog ovoga: https://www.dnevno.hr/vijesti/hrvatska/video-potresna-ratna-snimka-ocajnog-oca-koji-je-nasao-ubijenog-sina-marka-na-dinari-caca-je-uvijek-govorio-ne-boj-se-sine-118631/
spašavaj se tko može-vanzemoljci ! :(
Ja mislila neka od slika Van Gogha
Sta ce tek rec kad udju u predsjednistvo...
Prilicno cudni oblaci, ravnomjernog izgleda ilijevio i desno. Kao da nesto lezi na njima, ili je iznad njih nesto ispod i oko cega su se formirali i ispod cega klize. Ovo je trebalo snimiti IC kamerom. Kupite sebi jednu na eBayu. Sjebacete se sta sve leti nebom u IC spektru koji nase oko ne vidi.
U Bosni ni oblaci ne mogu biti normalni :)
@ummagumma Nadvili se nad Hrvatskom konju a uspt popuši ga Bosni!
to Ante prđe, da nemoš grđe :-)
Oblaci samo drugacijeg oblika?
chemtrails=pa mi smo jedina zemlja u evropi koja nema kontrolu nad svojim nebom,posipaju nas cesticama aluminijuma i drugih stetnih metala te postajemo broj jedan po oboljelim od cancera. u prevodu pokusni misevi smo.
Sto ti je nauka napredovala . Oblake pune kise , i pred poceta iste , treba naucno ispitati i odhonetati kojoj vrsti pripadaju .? Svaka cast , mora biti da je neki u Uni. Prof . U pitanju .
Dinara je planina između HR i BIH ali ovo sto kazete hrvatska planina upravu ste svakako