Komentari (59)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da nije bilo tesle danas ja nebi imala fejzbuka a ni konpijutera uopste
džaba ti sve to .....opet si " pijana šemsa"
Baš @šemsa, život bi nam bio grozan bez fejzbuka...
Kakav genijalac. Šteta sto je umro kao siromah najveci. Edison je pokrao gotovo sve njegove izume
svi veliki umovi imaju mračnu stranu
Tesla je bio čovjek,et šta je bio...
danas se u jednoj godini rodi na desetine tesli, samo nemaju priliku pokazati svoje znanje. sretan rođendan tesla, da tebe nije bilo ja danas neb mogla gatat onlajn.
A " Ni kola " nije imao..:)
šteta što takav genetski materijal nije imao potomke.....šteta..... rispekt tesla tvom umu .....i skromnosti u kojoj si živio i umro!
hahah narocito du mi intelektualni romanijski srbi, onako bas zrace znanjem... na harvardu daju posebne stipendije za njih :v
Najveci um medju umovima. I ja sam pokusao ukrotiti munje, ali ne ide, puklo mi drvo.. :( https://www.youtube.com/watch?v=_ypDSkkhawU&feature=youtu.be
Je li Tesla hrvat ili srbin hahhahahahhahahahahhahaha
neandertalac
Evo, cekam tebe da mi objasnis ...
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
Hvala ti Tesla, sta bi mi danas da nam nije struje. :-)
TESLA SPRŽI ME SA 20 000 volti
OPET OVA GLUPA ŠEMSA......ŠTO ME NERVIRA......