Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@ex: Ne mogu ukinuti komentarisanje jer srbi polazu historijsko pravo na komentarisanje 49% clanaka sa-x.com-a.
E moj admine, fakat te ne kontam, što uopšte ne ukineš komentarisanje članaka ili ga fakat počni pregledati. Koji ste vi primitivci, normalan članak pretvorite u vaše pres_e_ravanje oko srba, hrvata i muslimana...
Jbt, u federaciji vlada masovna histerija, sta je bilo kreteni pojeli ste 15 milijardi dolara, pa su vam sad krivi Srbi, koje ste vi fukare. Bosnjaci nemaju pojma o vodjenu drzave, vi hocete, vi zelite, ali realno gledano vi ne mozete jer ste gotovoani koji su naucili da smao dobijaju. Postovanje za sve normalne, a ekstremiste treba odvesti negdje da tucaju kamen, tako cete dobro izraziti svoje frustracije.
?
muuuuuu od kolevke pa do groba nama srbima smrdi iz usta
Mozda ipak ima inteligentnog zivota u nasoj galaksiji :)
jaščim bi se vi bavili da nema nebeskog naroda. aj sikter radit nešto
a hajvana...
@@avatar ovo je sarkazam nebeskom narodu,nadam se da si shvatio:-)))
@@avatar preciznije: avatar je vratar je hrvatar,srbi su samo dodali h i r i to ti je to u realnost hrvatima je ima hrvatar,hahahahah,joj pukoh od smjeha,:-)))
@@avatar pa posto je sve sto postoji srpsko znaci da su srbi izmislili i hrvate:-)))
jel to avatar od vratar - pa to je hrvatska rijec :))
odlicno, srbija do alfa centaurija, hahahaha
e super, cim unistimo nasu planetu selimo se na drugu, pa onda sve ispocetka
to je sve srbija samo za vasu informaciju!caki dalje sve do pocetka bing bang-a koji su srbi prouzrokovali da bi svijet danas postojao,to je bila prva kosmicka pardon srpska misao:-)))