Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dabogda ti dijetetu trebalo za lijeka,a nemo jer se praviš majmun!
ja nejmam mobitela , jer nejmam para da ga kupim ja sam siroce Ljudovi pomagajte kako znate i umijete kontakt tel. 062-494-648 ovo je broj od rodjaka doso on iz austrije bice 10 dana ps : samo u parama pomoc hvala unaprijed
HIV je uz rak najgora bolest danasnjice,kamo srece da se pronadje lijek,vrijeme je.
(Potencijalni) lijek je sjajna stvar. Nacin na koji ce farmaceutkske kuce odluciti da zarade na istom je ono sto me, kao covjeka, deprimira.
Samo u pakas !!!
ma eeeeee, lako je sad pricat, sve ove bolesti modernoga doba pocevski sa AIDSom, pa svim ovim gripama i kojekakvim virusima koji mutiraju iz dana u dan su proizvod ljudkoga uma i ruke. Sve je to farmaceutski lobi uradio da bi sebi u narednih nekoliko stoljeca obezbjedio profit, kad se sjetim samo farse oko tamiflu-a sve mi je jasno. Ali opet ukoliko grijesim , ako AIDS nije ljudskog uma djelo, onda onome ko pronadje lijek sve moguce nagrade, a njegovim potomcima status kraljeva.