Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
....ko preživi Baketa i veselo kafansko društvo ....svaka mu čast ..imat će o čemu da priča !!!
Kako se Esed Radeljas ne otruje od silne jagnjetine i cevapa?
Lijevo , Brat Bakira Izetbegovica ! NAROD ZNA !
Lijevo , Brat Bakira Izetbegovica ! NAROD ZNA !
Bakir i Seka
Neandertalac je prezivio tako sto se spojio sa homo sapiensom..
PLJUNUTI BOOOOOOOOOOOOOKIR
Eh nisam znao da i roštilj ubija, a doktori mi stalno to govore !
Nisam nenadertalac ni član SDA , tako da me to nadam se neće pogoditi ! :) A ovo da je moderan čovjek imao kuhinju, logično slijedi da je psotojao i MErhamet i to je tajna opstanka i preživljavanja !
Ovaj me sa riđom bradom podsjeća na BAkira a ova pored na vjernu suprugu !
pa nenadrealist su bili kod nas do 90ih, pametna rasa, i bili odporni na razne trave
...kad su izmislili vatru. a kad vatrogasce...
Ma šta vam je ovi nisu ni postojali, Bog je odmah stvorio Adema i Havu. I to mnogo, mnogo kasnije.😂😂😂😂
Ovo uopšte ne zvuči logično, naročito kada se uzme u obzir da su se te dvije vrste ljudi ukrštale i da je tadašnja ukupna populacija Neandertalaca bila za današnja razmišljanja nezamislivo mala..
Eno ih i dan danas pun parlament.
Toliko ih je izumrlo da su na kraju ostali samo Adam i Eva, ilitiga Adem i Hava. Poslije se tu uključila i zmiuga. Prvo loma, a onda nopu. Vrijeme je prolazilo, a Adam nikako da skonta šta Eva hoće od njega. Zmiuga ne bijaše lijena, te terminator - tehnologijom uđe u Evu i nekako objasni Adamu šta je njegova dužnost. Poslije, zmiuga ko zmiuga, odbaci nepotrebnu Evinu kožu i udade se za Adama. Džaba je Bog tu intervenis'o, Adam i naredni Adami i dan danas ostadoše oženjeni zmugom.