Komentari (111)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pametna i slatka.
fakat ne znam kako izvlacite ove anonimuse?!? placaju vam za promociju? kakva naucnica, kakvi bakraci. gdje je na google scholar? sto ne promovisete ljude koji fakat nesto rade, a ne samo babine kceri i sinove
Svaka cast . Ne ko filozofija....jeftini predmet
pa jeste u Sarajevu je bio najopremljeniji Genetčki Centar zahvaljujući entuzijastima na čelu sa prof. Berberovićem i zaglupljenim generalima u Generalštabu JNA koji su davali izdašne pare na pomen nukleinskih kiselina misleći da se radi na istraživanjima za nuklearnu bombu!!!
Em mlada , em lijepa , em pametna a nasa bosanka
Anela tebi svaka cast, ali malo realno ti si u tim timovima jer su to medzunarodni timovi i Bosna ima pravo da nekoga posalje. Poslali su tebe kako bi ispunili kvorum. I znamo svi da su te preko stele poslali jer nisi najbolja ucenica a ni doktorat nemas jos. Isto tako nemas nikakav rad do sada. Jednostavno si babina kcerka i zato si uspjesna i nemas potrebu da za normalan novac radis u Njemackoj vec mozes ovde za iste pare nokte lakirati!
Ovo je moderna bosnjakinja, naucnica, i jede svinjetinu jer nije zwtucana kao 90% dobrih bosnjanina.
Malo si se zezno u računici.
promijenit ce malo sutra.
Respect, vidi se iz prilozeni fotografija da je jedna od rijetki normalni i edukovani osoba, ne neka tamo koketa...
Svaka čast
Pojam nauka ima dva zanačenja.Lice koje usvaja /naukuje/poznate vještine za konkretan rad /zanat-profesija/ i lice koje radom svoje mašte na temelju usvojenih iskustava stvara nove pretpostavke materijalne i duhovne vrijednosti za društvo /civilizaciju/.U prvom slučaju su škole mjesta naukovanja a u drugom naučni instituti.
bas me zanima jel nevina?
Dr Faustus na aparatima.
Papanka. Nekad turizam, sad genetika. Bolje čitati šta priča nego je slušati. Odron od trebe uživo. Zanosi mlada kad priča.
@DrvoPromet Jednog ne iskljucuje drugo!
Nije lahko to u bosni.prvo treba narod okrenuti se sam.od sebe..a kako vidim godinama osnovne stvari nisu toliko bitne,bitno je o vjeri nacionalizmu naciji ratu crkva dzamija loźi se svasta.bahato sebicno ponasanje.sam preko vetmze korupcija bla bla...I onda da nesta promjenis tesko ako narod od sebe nece da mjenja.Hakd opet dislile na dislike kad neko istinu iznese..
Zvuči kao da je sa engleskog prevodjeno sa google translate. Isprane, izlizane fraze, mada je mlada i neiskusna, mozda ne misli loše. nesvjesna je da je pregršt takvih kao sto je ona, ali da u BiH stvari odredjuju sasvim drugi parametri, ne dobra volja, znanje i slično...