Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
a šta ću ja sad jesti u šumi???
velike stete u pm.
dabogda sve pocrkale te guje.
srbi IMAJU SKAUTE PO SVIJETU KOJI IM PRIBAVLJAJU ZMIJE ZA ISHRANU I NJIHOVE SOTONSKO-ŽIDOVSKO-KOMUNISTIČKE RITUALE. A I RECESIJA JE A DINAR OTIŠO U 3 LEPE PIČ.KE MATERINE.
bojte se ljudi zmiiijaaaaaa nakon svinja tičurina komaraca i ostale opake gamadi........ bu!
@@agronom Zbog \"pravih\" Saraljila poput tebe ja sam morao djecu u drugu sobu da odvedem. Nekulturni stvore. Materi se svojoj izvinjavaj! Jes\' cuo! ;) p.s. e jesi papak, \"pravi\" Sarajlijo.
hehehee super vijesti, nema mi mrzeg hajvana
zmiu ga loma - uzmi ga malo :))
Pravi sarajlija j.be mamu i seku takvima kao sto si ti.
Uvijek se stidim takvih \"Sarajlija\" poput tebe, @@agronom. Naš je grad otvoren. NIje svojstveno pravom Sarajliji da vrijeđa; pravi Sarajlija je tolerantan; pravi Sarajlija posjeduje i istice neke druge kulturne vrijednosti, a ne - poznavanje šatrovackog!? Moj Boze, dobro je Hemon pisao o tome. Izgleda da u Sarajevu više ne zive Sarajlije, ne zato što je puno došljaka, nego zato što su neke \"rodjene\" Sarajlije postale cinici, egocentrici, mrzitelji... NIsu zmije - zmije se brane samo kada su uistinu napadnute. A eto, nestaju, baš kao i grad tolerancije.
u jbt, sta cemo sad!
Carlito Brig...@ Hahahaha :-))) Ma ja mrzim zmije ba, nek ne nestanu, samo nek ih nema ovde kod nas u Sarajevu...
Ovdje ne dolazi niko normalan smješ smješ
koja steta
@Ch3: Idiote bolesni, ako zmija nestane štakori će ti biti gazde u kući.