Komentari (162)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sve pohvale djevojke. Sretno u budućem radu i istraživanju. Lijepa ste priča ovih dana!
@HamoUbihljeb Ne zna on mnogo toga, pa ni to.
Vijest koja se moze procitati u normalnim zemljama koje brinu o svojoj prirodi. Kad procitam komentare vidim da nismo normalna zemlja. Djevojkama svaka cast.
Na stranu šimšiš, meni je ova Neira Babić prelijepa.
Braaaavoooo za pronalazak malog brkice. Svaka čast djevojke! Ovo je kao halucinacija među svim ovim lošim vijestima.
Svaka cast djevojke!
Svaka cast djevojke
U vremenu kada vasi prijatelji otkrivaju novu vrstu shishe, vi ste cure ko grom. Svaka cast
Sto posto, svako ko puši ono sra*nje ništa bolje nije ni zaslužio, vecina moje generacije cucla ono, a nemaju budale pojma koliku štete sebi, a Boga mi i ljudima oko sebe
@notorius97 A šta tebe boli dupe za tim? Ti ne cuclaš, to je tvoj izbor i šta si ti sad neka moralna vertikala da tersiš drugima šta trebaju a šta ne trebaju?
Svaka čast cure, i treba da se zna...
Ove otkrile brkatog sismisa, ona manekenka nosa gace pa je po tom poznata, vegan pojeo kuglu sladoleda i plakao jer je bilo mlijeka u sladoledu, Pernar porucio da kasalj lijecimo izdojenim mlijekom i vitaminom C .... ja bih da pohvalim Klix sa odabirom vijesti.Modernije su i manje okrenute politici koja nas umara. Trebamo vise ovakvih tema. Uveli ste i svakodnevno neku vijest o Dzekama, to je super, ali zasto ne ubacite i nesto o Pjanicima.Super ste i redovno vas citam.Samo tako nastavite.Pusa
BiH je dom mnogih vrsta koje su na crvenoj listi, najgore je sto je ovdje i homosapiens ugrozena vrsta jbg!
Svaka čast djevojke! Svaki drugi komentar je suvišan.
Curama respect. Kada bolje pogledam , ovaj šišmiš liči na Željka Cvijanovića...
i ja nađoh jednu staru majicu, a otpiso sam ju davnih dana. pika li se to
mozda je grof Drakula u blizini
A jel neko jos vidio njihove šišmiše???????
Isti onaj Shikaka iz Ace Venture 😂