Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
jeko komsija?
čudno...i meni je to rekla
jarane meni ne treba ova sprava da mi kaze da komsija bolje kara od mene. Ja to znam i bez sprave, rekla mi moja zena :D
a ja i tebe, pa pusti me da sanjam malo :)
Nazalost necemo, to ce znati sveprisutna policija. A mi cemo i dalje ko ovce vjerovati da postoji sloboda volje i odlucivanja i da postoji neko vise bice koje jedino zna sta nam je u glavi.
znaci prvi korak prema spravi koja cita misli. za sto godina cemo svi nositi cip u glavi i znati jel komsija bolje kara od mene :)