Komentari (0)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
inace, ovaj BIG slovi kao najpismeniji ovdje, bez zajebancije
BA nemogu date svatim , CITIRAM - gdje je kraj ovog tunela.???Znas djeje kraj ovog tunela, ne sepuritese mnogo ,ne folirajtese , spustitese na zemlju , kada izgubis krila pa padnes razbijesse ko govno, kadsam bijo namoru sve nase kabadahije poasijale pa niko daji smiri ???ne samo more evo vidi svukud po BIH Ubijstva , kradje, evo pogledaj kako se ponasaju za volanom, na putu u gradu i zato treba razviti savjest kod ljudi . Savjest svatanja , ponasanja , razmisljanja, tolerancije? komerca, I.T.D. I zato nam treba vremena , artista da pokazu putokaz u pravom smjeru.
Sa malo vise angazovanja i vise komunikacija sa nama prijateljskom Malezijom moglibi i mi opremiti svaku kucu sa kompjuterom i internetom.Treba razviti savjest kod nasi komercijalni institucija i komercijalni partnera i komercijalnog personela , obogatiti savjest svatanja , razmisljanja i ponasanja na komercijalnoj osnovi.
i onda te spijuniraju da vide kuda surfas...
pa gdje ovu japancicu uz madjarsku staviste??
Znatel kako u madjarskoj zabe krekecu? kere-keke kere kere-keke
Prava stvar. Sto ti je reci dobro planirana privatizacija, al jok... mnogi kod nas misle da su se Madjari prodali... ejh....
gdje smo sada mi,gdje su one rijeci velike...?
a gdje smo mi ??? porez na racunare 20%... a sjecatel' se njihovog ''vejkrema'' i kamp prikolica na moru... gdje mi idemo sa ovakom drzavom, pa da hocemo se pomjeriti malo naprijed-ne, mi jos tapkamo u mjestu ako ne i nazadujemo. Gdje je kraj ovog tunela ???
dje odose ovi madjari,a sjecam se kad smo se zezali sa njima.
ma prva liga.