Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Seljak ne pise se \"djaba\"
Ovaj disk će da luta svemirom dok ga ne sprži neka užarena zvijezda slična Suncu, a takvih je više od 100 milijardi oko nas... ali to se nigdje ne spominje, jer je bitno od državnog budžeta oteti par miliona, a glupavom narodu se ionako niko neće pravdati, inače, malo je poznato da 90% svih plata i investicija dolaze u vidu izmišljenih cifara a ne zaista zarađenog novca.
znači elite se spremaju da se pokrhamo opet svi izmedju svih...joj koja klaonica ce to biti kad se razbukti rat 7 milijardi ljudi ...to ce biti bitke ebo ti one GOSPODARE PRSTENOVA...uffff
dragi A\\\\ah svemoguci milostivi samilosni ce ostaviti dokaze ako to On bude htio. Ako On ne zeli tako, djaba vam sve...On je vladar svih svijetova!
ovo ne bi trebalo da ide bez slike vlasti u BiH !
...pa ovo isto ko moji kocioni diskovi na cvaji....odoh provjerit da ih nije ko ukro... :(