Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kad godmepitaju imal kakav idiot u sarajevu ja kazem ima zovu ga bure on je egzemplar ;)
hahaha la se ja ismija na vase jadne komentare hahah pa nasa generacija za 100 g nece bit ni ziva ccc budale hahahahaha
nekje nama kolence ziv i zdrav njega u novom svjetskom poretku pozitivnom il negativnom nece sigurno biti osim ako se ne prilagodi pa nek on sad konta sta htjedoh rec a nisam zlonamjerna bila ;)
evo ja uze vatru potpalia da plesem vudu ples da nam bude kise,a bit ce nam odma i zita,bice pite i kolace,a za one za sto godina neka cine isto,pa nam nema smrti ni za godina trihiljadetrista a tebi Kole cu da .j.e.b.e.m nakon toga m.a.t.e.r
pobit\' svu muslimasku stoku i eto ti napretka.
ovaj nekompetentni klokan od profesora i niskorisni sveucilistarac nema blage o cemu govori jos je sir arturklark govorijo da je cifra do 12 milijardi ona koju ce planeta moci ne granicno nego vrlo lahko i optimalno podnijeti bice vode bicekeksa bice jace i vladimira seska i nafta ce ljevat do kipa slobode i rode ce pjevat kad se rode i djeca ce vristat od srece veselja i sve cemo blistat ko nasastranka cijela... ;)
ebace nas zivotinje za koju godinu
za.bol.e me, meni dosta jos 50ak godinica da se zivi :-)))
Pa samo Kina i Indija cine maltene polovinu svijetske populacije ako ne i vise ! Znaci jedino rjesenje je da cijeli svijet napadne njih i problem gotov !!
nije 23% nego 22%, odnos srbije (bez vojvodine i kosova) sa sfrj. ali ne treba biti toliko kritican...vojvodina je ipak u srbiji, te znaci 30% vam je ostalo od planirane velike srbije.
Sve se to moze rijesiti... nagomilati nuklearne glave, i sprziti islamske zemlje, afriku i indiju, jer se nekontrolisano mnoze. A onda poslati vojsku da se postara da nista ne prezivi od te gamadi. Problem rijesen
@@zajbant sanjaj sine! jel tjesno na 23% he he he he he he he he
Ah da -. zaboravih - i SPOKOJ :D
Da i ja kazem - slava 23% Velike Smrdije. Ode SAO, nema BIH, otisli crnsko-gorci - uvalili smrdiji crnacki do dijafragme, a Srbija je Kosovo. Ah da i Vojvodina je dZe tu je. ;) Slava 23% Velike Smrdije :D
mislis slava 23%????? imas pravo... VELIKA JOJ SLAVA I HVALA!