Komentari (53)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
TA TI ZNAŠ. OBIČAN SMRTNIK KO I MI. UZMI ŠTRIK RIJEŠI SE PROBLEMA.
nek ide ko gdje hoce ja dalje od njemacke ne idem svica maximalno nista preko toga je.bo ti meteore njemacka je njemacka
Ja Boga mi od svojih Bosnjaka necu nigdje.Ako treba negdje da idemo,icicemo zajednu-i u vodu i u goru-sto kaze nas narod.Pa kad bi mi ne daj Boze otisli Bosnjaci na mars,s kim bi ja hiftario,dopisivao se internetom za sitnu lovu. Long laif with Boshnian !
koliko samo glupih komentara na jednom mjestu...hawking govori o ljudskoj gluposti koja bi nas mogla dovesti do unistenja, zato i pominje kubansku krizu, a nakon citanja ovih komentara- razumijem ga potpuno. a fakat mislite da bi zivot na, pazi, zvijezdi, bio moguc.. hahahhah pa nismo jos skontali da li bi zivot bio moguc na nekoj dr planeti, a vi bi na zvijezdu selili, i jos se prepirete koja bi to mogla bit\' lol
Ko ce nam doci na naselje kad se preselimo?Preselicemo se na planetu AURELIJU.Krenimo ljudi vrijeme je.Tamo cemo jesti one retardirane nojeve.Ko njih sklepa onakve retarde.Planetu Zemlju cemo dati u oglas.Valjda ce se neko javiti iz Svemira da je kupi.VELIKA SEOBA ZEMLJANA!!
Njabliza zvijezda nama poslije sunca je Proksima Kentauri koja je oko 4,2 svjetlosne godine daleko. Koja je to udaljenost pametni znaju. poznato je da na njenim planetama nema nikakvih uvjeta za zivot. Zvijezde koje bi mogle imati planete sa uvjetima slicnim zemljinim su udaljene puno vise pa i stotinama svjetlosnih godina tako da ce to ostati po svemu sudeci samo pusta zamisao. Tu smo gdje smo i tu ce ova civilizacija skocati prije ili poslije.... Kako stvari stoje, mnogo mnogo prije nego se nadamo.
ako se tam nece moc pravit djamije ne idem nikud
Deco a hocu li ja dobit svoju PEMZIJU kad me presele na mjesec..haa...sta cu ja gore bez pemzije..
a hoce li u svemiru biti donacija,mita,korupcije i da puste nas patrijote da krademo
,_,_,_,_,-,-,- ,_,_
Pa ako je inteligntniji, sto nije rekao nista pametno. Otkiro je vala toplu vodu u svim ovim izjavama. I djete u osnovnoj zna sve sto je on ovdje ispricao.
budala, glupan etc kako ga opisujete je inteligentiji od svih osoba koji su dali ovdje komentar zajedno
Pliva patka preko Save,nosi picu na vrh glave... E de ti meni sad reci kakve to ima veze sa paucinom na mom zidu
pardon, nije red dot nego RED GIANT koji kasnije prelazi u WHITE DWARF (bijeli patuljak)
Ko se nas smrde prebaciti u taj spejs sto ovaj kaze?!?