Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ja ne volim piti alkohol pa se onda osjecam kao da mi nije mjesto u tom drustvu. Oni se nesto vesele bezveze, bez razloga, a meni to glupo skroz. Daj razlog za veselje pa cemo se veseliti brate.
Nikad alkohol,alkohol je spreman unistiti sve sto je lijepo i sve sto je covjek gradio cijeloga zivota,zato reci ne alkoholu i zapali roru jer od te stvari ne mozes biti glup kao od alkohola,peace up from rastaman..:)))
pozovu me u drustvo i ja onda zbog svoje mineralne moram platiti citavom stolu pice od stock-cole do viskija......halooo pa nisam ni ja budala. Zato bolje je kod svoje kuce , a ko me voli nek mi kuci dodje sa svojom porodicom ,bujrum docekacu ko insan !
joj majko moja nasle se dro.ljice iz patrijarhalnih porodica da pametuju o alkoholu... hajde selj.anke da vas babo nije tako mlatio kaišom i priuzom po glavi mozda bi znale vidjeti 2 cm od nosa... stomak ce vam se ucrvati od onih silnih kafa sto saljevate iz dana u dan...po ovom ovdje covjek bi rekao da vi kao brinete za tijelo i zdravlje al jok niste vidjeli sporta ni na televiziji, ne do bog potrcati nekad, pojedete tepsiju pite ko da se radi o keksu...a do svoje 22 imate nozne clanke ko u slo.na zato tisina ne javljajte se i ne drzite govor
Šljiva, kruška, loza, piva,... kanabis sativa
i vas ko da neko istrazuje, niko lafo ne pije :P ja ne odbijam, samo zovi :)
meni se cisto je/be ja odmah kazem ne volim alkohol i nemojte mi nudit. mislim nije ko da mi tekucu cokoladu nude. i jos im fino usput napomenem, uz osmjeh da me neko ne bi razbio, da su luzeri i pi/ck/e sto piju jer to rade jer im ne moze biti zabavno bez alkohola. bolje je zapalit
Mogu se veseliti bez alkohola kao neko sa alkoholom. Ne pijem nikad i jednostavno to kazem! Alkohol koristim samo u pripremanju nekih jela.
Ja jednostavno kazem, Ne zelim da pijem alkohol i cao, nemam sta da se pravdam ikome...
koji retard promasio penal
Pije mi se pijeee,al\' me niko vidjet\' ne smijeee..