Komentari (54)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Rasklopite Zemlju kad ste stoke amorfne, vi kad navalite na nešto vi to jebete do kraja, mater vam jebem i eksperiment vise, odakle vam pare tolike?
volio bi da pukne samo radi takvih kao sto ste VI - MAKIJAVELISTI
.....tajne kao što su nepoznate prostorne dimenzije i paralelni svemiri. Ovaj sudar će svašta otkriti. Brrr, možda bolje ne čačkati.
izgubili zenevsku konvenciju pa hoce da je nadju sa ovom masinom👊
cuj, 3 godine ce traziti malu cesticu tamne tvari, neutrina, od koje se sastoji 70% svemira (po nekima samo 25%) ... pa sta nije lakse da oni na ISS izadju van i zagrabe jednu kantu vakuuma, sigurno ce unutra biti i hrpa neutrina :-) ...
Ne moras na ISS, ima neutrina na zemlji koliko hoces. Ustvari, svake sekunde kroz tebe prodju trilioni neutrina, ali problem ih je uhvatiti. Zato se prave detektori kilometre ispod zemlje.
Nismo nista nasli-pojacaj duplo sad ce nac duplo nista
Bi one popapale kad bi imale vremene ali na srecu nestanu u djelicu sekunde. I toliko su sicusne da bi im trebalo vremena koliko je univerzum star da bi sazvakale miligram materije. Zato, no sikiriki..
ma i da papaju došle bi do une... onda bi se počele vraćat
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Inace, svaku rijec sam razumio.
Kad si glup
jeben ovaj ciklotron
Hshahahahaha kralju
Ovi nemaju pametnija posla. Vjerovatno bi i mi tako da nam je u drzavi sve potaman.
nek otkriju zašto mane štani...
aaaaa ovo je LHC
Dubok komentar u pm, upravo to traze: Univerzum iz nicega!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)