Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
postoji li "tamna" materija? - ne znamo postoji li antimaterija? - ne znamo ima li išta od toga? - ne znamo postoje li "naučnici"? - postoje imaju li naučnici redovnu platu? - imaju
šta god da otrkiju, amerikanci će to patentirat, komercijalizirat i nametnut kao novi trend.
izolir traka na slici 5 mi ne ulijeva optimizam
Što bi reko dr. Arslanagić: "Počeli su muda pod bubrege prodavati!"
Ocekujem strucni kometar "srbdrine" finasijskog experta da nam objasni gdje su potrosene hiljade milijardi na isti :):):)
a sta ako nas tamna materija proguta? isto kao i sa kritičnom masom kad su eksperimnetirali....tek kad je ostala mrlja od tih naucnika znali su da su uspjeli u svojim naporima ;)
Sunce nema dovoljno snage da stvori crnu rupu a kamoli ova mašina.
kakve veze ima crna rupa sa tamnom materijom?
...ta će el-ha-ce...
jaaah...mater mu sp.rcim ;)