Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ako dodje do nuklearnog rata i sve zivo na planeti zemlji bude unisteno, prvo nesto sto posle toga ugleda svjetlo dana zvat ce se ...... Srbin :-))))))
Zar je to loša stvar? Po ovim komentarima i wikipediu bi trebalo ukinuti, šta će ti znanje... Biljke i životinje masovno izumiru, ako ih je moguće vještački ponovo napraviti, što da ne, bolje da ih nema nikako, za to ti treba neki uzorak sačuvan.. Bolje to nego što oni u CERNu eksperimentišu sa Higgsovim bozonom, mogli bi svi u lijepu da odletimo.
Fantasticno, zelim im srecu to je bilo potrebno.
prva? http://en.wikipedia.org/wiki/Millennium_Seed_Bank_Partnership http://en.wikipedia.org/wiki/Frozen_Ark