Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Za pocetak, izbaciti ove kretenske slike praznih rafova da bi se dobilo vise klikova. Slika je iz kine ali rijetko ko ce procitati sitna slova ... sad ce da pohrle ljudi i da isprazne prodavnice ... Bravo!
Ali puno nam je sigurnije ovo odgovornije ponasanje i normalno da ima malo panike..ali malo hladiti mozak od informacija o Coroni i brojevima bolesnih umrlih ..Malo nesto drugo u kuci raditi ,svakako smo u minusu sa djecom..😀.Ja sam se ova dva dana priblizio Olivi i vjerujte zblizili smo se i lijepo nam je..jos samo 10-tak dana i gotovo.😷💊😁
Bas tako dpdze..jos mi koji smo bili 9o-tih nikako da nas popustu ovaj drugi losiji dio mozga..da je braze da nam malo lijepo bude-kako?
Anštajn je imao jednu pametnu u vezi ljudi
Kupi 20kg brašna i onda ide u pekaru svaki dan hljeb da kupi...
Svi ćemo naebat. Ovo će biti gore od španske gripe.
Mediji sire paniku
mediji su zlo