Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pa pustite šupljake, ako imaš para *ebaćeš, ako nemaš najebaćeš. Kakva piva kakvi bakraci.
Ja kad se nalijem onda mogu jedino da se ispišam u njoj, tad mi hebanje na kraj pameti! Ajd Ž Jesam ovo gadno reko, jel da?
Je, u svijetu ima dosta glupih i nevjerodostojnih istraživanja poput ovog.
Ma dobro sve je to ok ali skim da se sexam
JoJ al ovaj KROFNA sere,nije on ckepi vidio ni na televizoru.
odes u RS i tamo je jeftinije od pive. Nemoras pit sve za 2 KM.
Pusi racku
ma popiću gajbu ako treba, samo da ga mećem neđe a da to nije desanka
Ma hajde? A ja imam 26 godina, pijem pivo 13 godina i samo ga jednom strpao! A nisam ni ružan, da se ono kaže da ne mogu namaketi ništa. De ba... Konobar...još dvije klipače!
... i uzivat`u pogledima na zazjeP.. :)
Ni u cemu nije dobro prekoracit mjeru.. ali..
@commi, Sta si se rapricao, ispricavas se? :))
@@krofna nebi da se hvalim, ne volim osobe koje hvale sami sebe i koji glume neke frajere, ali ja zaista jesam, mozda cak i tvoju bivsu ili sadasnju sam kl.epio
znas da ti vjerujemo...
vjerovali ili ne ali ja sam imao preko 800 djevojaka u krevetu u zadnje 3 godine, i to bez piva!
meni se ne dize nakon piva
Ja uopste ne pijem alkohol ali uvijek dam svakome na prvom sastanku...da li to znaci da nesto nije uredu sa mnom, ili je ovaj clanak nepouzdan? Hvala!