Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Republika Srpska naravno, ipak je Mesec vekovno srpsko ognjište
i republika srpska krajina, kad je oslobode naravno
xaxaxaxax
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Odnos ulozenog i dobijenog, nazalost, jos dugo vremena ce biti razlog zbog kojeg nece biti koloniziranja niti jednog objekta u svemiru. A trip to mars... Pa mora se zaraditi na budalama.
Baton, šta se ovaj šupak okačio na tebe ko pijan plota???
jah, nit me interesujes nit trcim da te komentarisem pa ti bezveze trosi bandwidth na gluposti... I sta radis na ovoj temi ovo je visa matematika za tebe.
Ništa onda, nema trgovine ni šverce, mora se raditi. Mjesec će biti bez Sandžaklija.
Bosna je nekoć vladala Balkanom
citati "Posebnu pažnju treba obratiti na helij-3, veoma perspektivno nuklearno gorivo," "Problem je i u tome što čovječanstvo još nije savladalo kontrolu termonuklearne sinteze - navodi "Glas Rusije". Po "novinarima" ("naučenjacima pod šeširom" naravno) OVO nije uopće bitno, bitno je da ima "goriva" za proces KOJI NE POSTOJI....i pitanje je da li će ikada i postojati.. Možda planiraju da obavljaju termonukleranu sintezu (!?) pod Semirovim piramidama, inače "kupovni" doktor nauka u ruskoj prodajno-diplomskoj akademiji naučenjaka i umjetnjaka.
Jesu oni s pali s mjeseca?
na Zapadu i na Istoku ljudi se evo bore ko ce prije zavladati mjesecom, a mi se jos uvijek borimo ko ce dobiti maleni komadic, ove malene drzavice ccc. Blago se nama vala :/
nista od star treka zasad
Znam ko neće!
Dok se svijet takmici u osvajanju mjeseca , marsa itd itd mi (bosnjaci, srbi i hrvati) se jos takmicimo u mržnji ,svađi , a najvise oko međa jel veca RS od Federacije ili gdje je međa hrvatskog entiteta .... i ako mi to nećemo nikada doživjeti ipak se raspravljamo...
Mujo hammers horses per month
..Mujo hammers, and mother says 'what the fuck'
...mujo kuuujeeeeeeeeeee, konja po mjeeeeeseeeecuuuuuuuuuuuu...dakle, jasno je :)
ova mi je s 'mujom' najdraza http://www.youtube.com/watch?v=auPOJWm70Ss
...dobar, dobar :)
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Kina, naravno... Ko ce drugi??
Dok ameri i rusi kuju planove o osvajanju Mjeseca, kinezi ga sa robotima istražuju uzduž i poprijeko.
Već oru, jarane. Oru :)