Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Savrsen dan kad nestane lazi ,lopovluka,gladi, patnje brige..
Krajnje je vrijeme da se uvede reda medju youtubere i influensere, uzelo je maha iskoristavanje slabosti i manipulisanje sa ljudima podloznim TEORIJAMA zavjera, sa ljudima zdravlja narusenog paranojom i sl.
Rotira se vama u ispranim glavurdama globusoglavci. Zemlja nije ravna ploca nego je Zemlja ogromna ravan sa planinama, okeanima, morima, uvalama, dolinama, sumama i svim drugim. Samo isprani mozak moze vjerovati da Zemlja sa svim svojim vrtnjama i kretanjima siba kroz svemir 1 milion kilometara na sat i tako vec siba 4,5 milijardi godina kako kazu ovi lazovi. Mislite svojim mozgom a ne mozgom raznih jebivjetara i lazova.
hahahah nemoj srati, frajer ravnozemljaš 🫵😂💀💀💀
Zaboravio si brate spomenuti i zahvaliti se nindza kornjacama sto tu plocu drze na grbaci, slava im i vjecno hvala
Klimatske promjene su takodjer normalna pojava. Kroz historiju planete se je klima cesto mijenjala, nemojte od toga praviti bauk, zamislite da se desi ledeno doba koje je unistilo dinoaure, a tad niko nije ispustal co2 niti zagadjivao okolinu. Tako da klima aktivisti neka ga podudlaju.
ledeno doba je doslo nakon sto je meteor udario u planetu i zbog silne kolicine gasova i plinova, pozara koje je uzrokovao udar, nadvili su se oblaci(sto je normalno) i dugo zemlja nije vidjela kako treba sunca, sto je dovelo do zahladjenja...i ima procese kako god planeta, jer se i priblizava i udaljava od sunca, kao sto dobijas zima, proljece, ljeto i jesen itd itd...ali itekako utice to sto se sve zivo sasjeklo, pogotovo prasume...
ma šta nam napriča
Na mjesec se ne moze sletiti, to je x-ray/hologram/mapa malog dijela ogromne zemlje na kojoj se nalazimo. Iznad toga naravno da ima jos kontinenata, okeana itd. Drze vas kao prave izmanipulisane ovce na laznom globusu sa kojeg nikad necete pobjeci, tako sto vam pricaju bajke o svemiru i kolonizaciji drugih planeta. Nebeski svod tj. firmament se ne moze probiti. Zemlja je bezgranicna ravan 3d fizickog postojanja.
A sta je ispod Zemlje? Sta je to sto drzi Zemlju?
naravno, naravno. uostalom kako i zbog čega se ta zemlja uopće i okreće.
Nesto se mislim,ove silne vjetrenjace,Dali one mogle ubrzat ili usporit okretanje ZEMLJE??
mogu, zato se jedna stavlja vako jedna nako
Ništa oni to nehebu u Americi.
Hoćemo li svi umrijeti ili da krečim kuću šta kau nauĆnici i experti.
Ma ja, mogo bi za cijelog svog zivota izgubiti ili dobiti cca 1 minut, strasnooo, novinari moji!!!
Klimatske promjene su bile i prije i biće ih u buduće. Čovjek tu malo utiče na klimu i taj faktor je za zanemarit. Ova činjenica je dokazana sa analizom slojeva leda koje su uzimane u permanentnom ledu. Stotine godina su tako analizirane i pokazalo se, da je bilo čak perijoda gdje je temperatura decenijama bila viša nego danas. Takvim zagrijavanjima su slijedila uvjek i zahladjenja. Možete reportažu naći na youtube.
na youtube možeš naći i detaljan opis efekta zagrijavanja staklenika. najlakše je negirati sve i biti zatupljen teorijama zavjere umjesto malo da se obrazuješ
i onda nama kaze ne moze dizel a taylor swift avionom ide po banane iz trgovine
Pa narodu se uvijek uskracuje da bi vladari mogli imati....
i kažu bog je svemoćan, ne griješi. 🤦‍♂️