Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
čuj da uzmu uzorke tla... pa sta je NASA radila zadnjih 50 godina???
gdje su zvjezde
Drito iz fotošopa.
kako smo maleni :)
Ma ne mozemo mi mrdnut vise od 10 000 km. Ne vjerujem uopste u ove price kao ni da su ameri sletili na mjesec, da je onaj skocio iz svemira i slicno..
Zašto upravo 10 000? I onaj koji je skočio "iz svemira" je zapravo skočio s visine od oko 40 kilometara, što nije ništa - međunarodno priznata granica svemira je 100 km iznad tla.
Izgleda su sebi malo kvalitetnije dijelove ugrađivali a Amerima dali treću klasu. Nema šta dobaciše daleko.
Ameri su toliko puta "bili" gore, a nikad nisu snimili ovakvu sliku. Ili je ja nisam vidio?
Nisi video, a verovatno nisi ni tražio. Kada Rusi, Britanci, Kinezi i Indijci priznaju, zvanično kao države, da Amerikanci nisu bili gore, onda možda i nisu. Kako stvari za sada stoje, svi priznaju verodostojnosti i istinitost programa Apollo, čak i Rusi koji su htjeli, ali nikad neodoše gore.
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/a/a8/NASA-Apollo8-Dec24-Earthrise.jpg
Ja jaa nema više kriti made in China...sad sa ponosom pokazivat. sta dočekasmo....
Ima'l gdje transformersa?