Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sledeci virus od pohovanog tvorica
Pa ga kinezi usavrsili pa nam ga pustili. Gledajte kartu svijeta po zarazenosti - CRVENA Evropa, obe Amerike, Indija... a KINA tek po neki crven krugic
Kina laze. Umire se tamo masovno samo cute
U ovoj godini pričaju kao da je ovaj virus jedini uzrok upale pluća.. Očekivati da rudari u jamama imaju zdrava pluća je prilično teško.
Sve po rudarima....
ahaa jeste, sve je sada moguce osim da je pobjegao iz laba
Od tada se muti PLANDEMIJA 😉
Nema to veze sa koronom, druga vrsta virusa, mnogo opasnija...
Ovo je tek početak...
jel stvarno neko misli da je ovaj tzv virus potekao od neki sljepi pacova, ako i postoji labaratorijska igra.
Kad sutra Semir Osmanagić objavi da je našao dokaz da su oni kopači tunela pored Visokog bili zaraženi koronom prije 200 tisuća godina!
Treba ove kineze potamanit familiju im poganu...
Što znaci ni da je uzrok neki sismis u supi ni neke gluposti. Ova gripa sa IMENOM postoji vec dugo vremena, kod nas je npr u novembru prosle godine, 90% srednjoskolaca imalo upalu pluca, samo sto sada neko ovaj virus koristi u kojekakve svrhe, a nikad necemo saznati koje?
CRVENI ŽUTI NAM DALI CRNU KORONU
Ovoj gluposti od korone, nikad kraja nece biti.
sto se time dokazuje i pokazuje da korona je jedan obicni virus gripe
Samo 10 puta smrtonosniji
@Bravar pogledaj unazad nekoliko godina statistiku pa uporedi sa koronom pa ces vidjeti je li smrtonosnija ili nije od sezonske gripe.