Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
a sto nebi mi bili prvi da kopamo tunel bunar do uzarenosti ionako se gase rudnici rudara imamo pa da ugradimo podno grijanje
Klix koliko ste ocajni za pisce kada ovakve ljude koji ne znaju kao prvo njihov maticni jezik, kao drugo ne znaju prevesti engleski jezik, kako te nije stid raditi ovako nesto kada nisi pismen niti sposoban da prevedes ukraden text od nekoga. F H ovo nije za tebe, idi beri jagode jade.
Nagib osi planete 23.27 stepeni nagib jezge na 23.44 . Zna se sta biva kad dva dijela iste cjeline imaju razlicitu os rotacije.
felga izvali gumu.
Nači 2026 godina je sljedeća.
Puno brate ovih razornih zemljotresa, godina ne prođe bez jednog ili više od 7.6 rihtera.
Ne piše kada pada taj ciklus od 8.5 godina. Nisu milioni godina, doduše live science je ko vesela sveska .