Komentari (80)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
jedan dio letjelice za mog Bookira
Španija, Portugal, Italija, Bugarska i Grčka A gdje smo mi MI sto nas nema sta nama fali.Ili ce nas strefit opet Baraz
Nas više ni goHlubovi neće da poseru... 😥
Zapaliće se ko lamela uz Mahmutovac
Kinesko, sta drugo za ocekivat... Zapali se, izgori, raspada se... Standard
da .ebe rak-raka, draufnuće posre' neke avlije u BiH
Ah metala za odpada 😂😂😂
Po zasto dijelovi letjelice nisu izgorili pri IZLAZU iz atmosfere kada su je slali gore? Opet ce neki reci, nemas ti pojma, ljudi znaju sta rade a ne ko ti... Dobro dobro dobro.Nije Zemlja Ravna, zivimo na kugli i ovdje smo slucajno.Ok
@solidsnake Bas kao sto sam i rekao.Wikipedia je super, sva nam objasni.Salim se, nemoj zamjeriti ,hvala ti sto si mi objasnio.Usput, raketa izlazi iz atmosfere oko 1500 do 2000 km na sata kazu i vise(ko ce to znati) .Zasto bi ova svemirska stanica padala na zemlju toliko brze da napravi "vatrenu kisu".i to pri slobodnom padu ?
Ok.Izvini, shvatam da stanica pri velikoj brzini ulazi u atmosferu i zato se raspada. Kako postize tu brzinu pri "padu", kakav pad kada je u vakumu i jos bez ikakvog pogona.
PRIKAŽI ODGOVORE (9)
Sve okolokole BiH
A nas ko j€b€?
Sto bi oni indijanci iz "Zagora" rekli, ugh... vatrena voda!