Komentari (71)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Alaj kakite, kinesko kinesko.. ljudi lansirali nesto u svemir a mi smo samo balonom burek na rub atmosfere. Zato mojne kakit o kvalitetu necijeg a nismo ni do malog nokta.
@Mirzolini zasluzujes odg. a odg je da ne zasluzujes odg.
Juce gledam statistiku kako kineskinje imaju naj manje sise na planeti
boli ih racku gdje god odu kupuju domaće
Konstruktor i sva ekipa sa fmilijama poslati na prinudni rad...
Staljin je imao poučen mudrošću NAsrudin Hođe imao još bolju. On je svog konstruktora Koroljeva poslao ODMAH u Sibir, pa kad se vratio NIJE NAPRAVIO NI JEDNU GREŠKU dok Gagarin nije odledio u svemir ! A Nasrudin hodža ?? Eh on ti je istukao svoje dijete prije neg je razbilo krčag za vodu, kaže kakv korist KAD GA RAZBIJE !!??
to je to made in china
"Slučajno" pala na američko tlo.
PokvaLila se Laketa😂
pa zato sto je kineska
Error 404
Ništa im duže i ne traje!!!
Nasa se jos nije pokvarila..
nikad!
Difufna,garant
Nije difufna...bobina ili kataklinger,difufna im je bila problem prosli put.
Nije difufna...bobina ili kataklinger,difufna im je bila problem prosli put.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Jbga, nisu pročitali upustvo i garantni list :D
Ovakve clanke na ovom portalu sa ovakvim citateljima treba zakonom zabranit, velika vecina citatelja kliksa uopste ne znaju sta su gore procitali, vjeruju da je zemlja ravna ploca, da je slijetanje na mjesec zavjera... Za takve su clanci kako su se lopatama pomlatile dvije familije, nemojte njima o nauci pricat...
@jokashmokash a tebe je mainstream ispiranje mozga uzelo lopatom pravo, u prevodu misli kako ti se kaze pez suvisnjih pitanja.. njima i treba takva populacija. Igraj igrica, gledaj filmove, zabavi se i ne misli svojom glavom!
@vodavoda Uredu je... Ti da imas cime mislit nebi izvaljivao nebuloze koje izvaljujes...
Hoće to kad se dijelovi printaju sa 3D printerom.