Komentari (101)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
slijedeci uspjeh bosanske svemirske agencije ce biti slanje sarenog bureka ispod saca na mjesec
nešto gluplje odavno nisam čuo
poslije http://www.tv1.ba/zabava/10507-burek-u-svemiru-red-magazin.html tog sveplanetarnog uspjeha slijedeci korak ne moze biti manji od slanja bureka na mjesec
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Dokazno je da je Mujo bio prvi na Mjesecu :) Mujo kuje konja po Mjesecu,
eh, kad je to bilo ... jos ni auta nisu bila izmisljena, nego je morao do mjeseca na konju, da ne ide pjeske...
Ponosno postavili zastavu : "Made in China"
U jednom od izvještaja CIA-e se kaže kako je zabrinjavajuća činjenica da je kina došla do stepena "kloniranja" tehnologije. To pokazuje na mnogim rješenjima i zaista je pomalo zastrašujuće.
Kad je Mujo kovao konja po mjesecu oni su pravili letjelice da dodu do mjeseca :D
pa majka mu star sta podsjeca na ruske i americke... pa drzavu vam skepticku vasu... kako ce rover izgledati.... jesul ga trebalo napraviti sa kockastim tockovima i boljom aerodinamilom... pu idioti...
Mujo kuje konja PO MJESECU Hebo vas vas ''rover'' mi dok smo bili slozni isli smo na mjesec konjima (lahko k'o u neum preko Svitave sa DVOJKOM razdrndanih amortizera) a tek onda odose ameri raketom pa rusi pa kinezi... A ni to nije nista na sprem naseg Santica on se SINOC vrac'o iz topla hamama i u HLADU jasmina vidio Eminu s ibrikom SVI STE VI NULA ZA BOSNJE Sinoć, kad se vratih iz topla hamama, Prođoh pokraj bašte staroga imama; Kad tamo, u bašti, u hladu jasmina, S ibrikom u ruci stajaše Emina.
Vidi komentara, familuju vam ***, napacenu..
Mene je vazda zanimalo zašto poslije Armstronga vise niko nije otisao gore(ako je i on otisao)?? :s
Ko kaže da nije? Ukupno ih je bilo 6 sa ljudskom posadom (Apollo 11 - 17), a Neil Armstrong i Buz Aldren su bili prvi. A ovih bez posade je bilo kol'ko 'oćeš, i američkih i ruskih.
Miles Jesi li i ti mozda bio gore?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ne znam iskreno, nije teorija zavjera, ali ove slike Kine mi deset puta izgledaju drugacije od Nasinih. Kao da nasa svaku retusira..
nacija koja ce za 10tak godina da hara svijetom. najbrze razvijajuca ekonomija trenutno u svijetu je kineska. ovo je samo jedan u nizu uspjeha kine.
Zato su im stanovnici ko hodajući zombiji a gradovi ko iz filmova Resident Evil... Baš su uspješni!
sace i na mjesecu ispisat MADE IN CHINA
Letjelica od ranije poznata policiji
SMIJEŠNO!!! TUČA U TURSKOM PARLAMENTU: http://www.youtube.com/watch?v=TtjGxmFu97k
Ovu su slike iz Vareša.
Komunistički otpad u svemiru.
E da vam članak piše i o dlakama u debelom crijevu, opet biste okrenuli na politiku a onaj commby :) bi dodao nešto pametno.