Komentari (63)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
jel i gusle mogu popravit IQ?
Razlika između gluposti i genijalnosti je to što genijalnost ima svoje granice. Intelektualci riješavaju probleme, genijalci ih spriječavaju. Talenat pobjeđuje na utakmicama, ali timski rad i inteligencija osvajaju šampionate.
A koji je najbolji instrument?
ja jos neznam da saberem dva broja, kakvi ba bakraci kakav ba test intelingencije
Znam svirati sve instrumente koji postoje.Moj najpoznatiji i najbolji koncert je : "Koncert tisine" .Probajte ga , to je spas za dusu i usi.
samo je interesovanje u pitanju... neko je zainteresovan da suta loptu a neko da cita knjige...
Napustiti ovu vukojebinu...
Ih, kad vam tek Mirzeta iz Prijedora zasvira. To će biti mali korak za nju, ali zato veliki za čovječanstvo.
Ko je glup,glup je.Čuj,najefikasniji način na koji možete postati pametni...Koje preseravanje.
Pametniji*
zna li neko kako se zove ''narod'' kom covjek koji zna vjersku knjigu napamet vrijedi vise od doktora nauka i akademika?
mogu potvrditi... dok sam svirao gitaru, politika me uopće nije zanimala...bio sam pametan i sretan... i jednog dana prestanem svirati, počnem razmišljati o svemu i svačemu, postajem sve gluplji...narem imam osjećaj da je tako... 2-3 pita godišnje uzmem gitaru u ruke i poslije svirke se 2 hefte osjećam fantastično...
@AlfaaQmega zaboravio si rif Smoke on the water...
- Preporućuje se uzimanje ginko biloba. "Nakon četiri ili pet mjeseci sviranja instrumenta u trajanju od sat vremena jednom sedmično primijećene su snažne promjene na mozgu te poboljšane funkcije memorije, sluha i motornih funkcija". Šta je sa poboljšanjem seksualanih funkcija ? Da mi nije jeftinije uzimati viagru ? Nema toliko seksualnih maštarija, ali ipak daleko je učinkovitija !
vazi li ovo i za gusle. posto vlas ka pascad kad dobiju po sup ku zaguslaju gusle da se malo povrate sebi.
nemerem ja nikako, nije moguce napunit nesto sto je suplje. :)))
ha ha ha.
Ima ih koje flautaju po vas dan pa su i dalje glupe ko noc ...
kod nas na balkanu svi sviraju qurcu... smatra li se to intrumentom?