Komentari (75)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo nije tacna informacija jer je "Burek" prvi odletio u svemir.
lijepe zube imao
Lahko: 1) odes u svemir 2) gotovo
Nebeski narod u svemiru odavno 😂
NAJVEĆE SVJETSKE LAŽI I OBMANE : 1.PUTOVANJE NA MJESEC 2.INFEKRIVNO OBOLJENJE SIDA/AIDS 3.NAPAD NA PEARL HARBOR 4.POKRIĆE ŠTAMPANOG NOVCA PLEMENITIM METALIMA,U TREZORIMA NARODNIH BANAKA.
@DIJAGNOZASDAADHD NISU NEGIRALI JER KODEKS JAPANSKOG RATNIKA SAMURAJA NE DOZVOLJAVA OPRAVDANJE , GRESKA ZA PORAZ JE ISKLJUCIVO KOD NJEGA SAMOG.
Ovo nije tačno. Svi znamo da su srbi nebeski narod, samim tim oni su prvi ljudi u svemiru
@Lostframe moram malo
Svi koji kazu da je Apollo slijetanje na mjesec bilo izrezirano automatski i Juriju oduzimaju titulu prvog covjeka u svemiru. U to doba sovjeti i ameri su imali slicnu tehnologiju, pa ako prvi nisu mogli onda nisu mogli ni drugi.
nije nikako ,malo sutra cu ikad povjerovat da je 70 ih godina neko mogaui u svemir da ide ....
'ta će on, znam ga ja
Lažžž, ovo sve snimljeno u Bollywoodu
'ta ce Rusi