Komentari (71)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Razmisli samo malo, koliko je svemir zapravo ogroman. Toliko prostran, previše beskrajan, i sav išaran. I ti na jednoj Zemlji imaš nekog koga voliš. A on tako sitan naspram svega, i ti tako sitna naspram svega, a eto, jedno ste drugom, baš tako, po jedan svemir.
@zmajcekSaUne predivno, vecina te nikad nece ni skontat. Prosjecni Bosnjo odmah misli bezbroj planeta, ko zna koliko zivotinja , bikova, korida i livada za koride. Negdje tamo se mozda jos prave golfovi dvojke...
@Nebi ..hvala, ko razumije pronaći će se dabome.Divan je osjećaj znati da se i tvoj svemir pronašao 😊
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
pre lije po
Bravo Alan Ćatovic!
zelim biti gore
Dejčići zakon
A je li i svemir ravan ko zemlja ?
Đe smovo, sta smovo, đesmobili đeidemo, javo nista nekontm
đeće drugo snimit nego u šeher Dejčićima..
"U kadru se osim nase galaksije na slici vide i Jupiter (dole desno) i Saturn (dole lijevo)..." Ili ne znamo sta je galaksija, sta Mlijecni put, a sta Suncev sistem, ili smo samo pri formulaciji recenice zabrljali. Bilo kako bilo - traljavo.
@BH_Faraon https://alancatovic.wordpress.com/2019/07/02/high-res-mlijecni-put/
@BH_Faraon Sta je zabrljano, Suncev sistem je sastavni dio Mlijecnog puta, Jupiter i Saturn su pozicionirani tako da su upali na fotografiju. Ne kontam sta nije jasno.
Meni najsličnije kada prolazim kroz tunel Vranduk
Bolje da je ne gledamo u visokoj rezoluciji. Gdje god zumiram pojavi se milion crvenih tačkica
Ooooooo
Ooooooo
Ooooo
Oooo