Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ne znaju zaustaviti svinjsku gripu al bitno je da znamo sta da radimo ako nas zombiji napadnu :)
bolje nek se taj Smith? bavi necim pametnim nego ovim,gluposti,
....radio na prevodu ovog clanka treba dozivotno zabraniti da se bavi novinarstvom. Za njega/nju je undead = nemrtvi. Pa kaze \"Zombiji su nemrtva bica\". Buduci da ke nemrtav=ziv, onda bi ta recenica bukvalno glasila \"Zombiji su ziva bica\", sto je, naravno, apsurd. Za maloumnika... undead = zivi mrtvaci. Ali treba procitati vise od jedne knjige u zivotu da bi se bavio ovim poslom, jel\'de?
svaka cast na smilsu za humor doktor Smithu?:-))))
Dear all, here\'s my article: http://www.mathstat.uottawa.ca/~rsmith/Zombies.pdf
oni se ovako zabavljaju :)
A zar naucnici nebi trebali biti neki pametni ljudi? Koje nebuloze
Left 4 Dead
Kakvi sve de.bi.li citaju i komentarisu, majko moja mila Kad vec niste skontali sta je svrha istrazivanja, evo ja cu vam reci: \"...mogla pomoći naučnicima u razvijanju modela KAKO SE BORITI SA NEPOZNATIM BOLESTIMA\" Sve sami de.bili i jadovi komentarisu vijesti...
koja hajvancina ovo zove naucnim ispitivanjem?
?????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
imate na sličnu temu rad jednog od naših mladih matematičara koji je izašao u magazinu Math Horizons u novembru prosle godine :) zaguglajte :D Mathematics of the Human-Vampire Conflict
Profesor Robert Smith? (upitnik je dio njegovog prezimena, a ne pisarska greška) \"upitnik je dio njegovog prezimena\" E svašta ima na ovom svijetu.
hahahahahahahahahahahahahahhahahahahahahahaha, nevjerovatno
a šta me briga ako ne postoje?! čemu onda ovo naučno istraživanje? joj na šta idu pare