Komentari (80)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ebu-Hurejre, r. a., prenosi da je Poslanik, sallallahu ‘alejhi ve sel- lem, rekao: "Uistinu, Smak svijeta neće nastupiti sve dok Sunce ne izađe na zapadu; kada to ljudi tada vide, svi koji budu živi na površini Zemlje će vjerovati; to je vrijeme kad ‘nijednoj duši neće biti od koristi što će vjerovati tada, ako nije vjerovala prije."
Ne brini se, nije Zemlja stala, niti se okreceu suprotnom pravcu 🤣🤣🤣🤣
Jaki su mi ovi sto se smiju, kao da su sigurni da ovo nije istina
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
Kada naucni clanak prevodis preko google translator-a, dobijes djelomicno razumljiv clanak cak i za visokoobrazovane na polju grane nauke o kojoj se u clanku radi.
Zamisli tek za ravnozemljaše
To je neminovno da će se desiti, samo nisam siguran da će Zemljina rotacija u potpunosti zaustaviti i zastati u jednoj tački, pa onda se naglo krenuti okretati u suprotnoj. To je jedan proces koji već uveliko traje, malo po malo i sunce će sigurno jednom grnauti ko grom iz vedra neba sa zapadne strane.
Bože daragi jel ovo aad umjesto korone??
o zemlji pojma nemate a istrazujete mars - vrh xD
Menopauza, naše nam zemljice...
Ako se jezgro prestalo okretat, da mi je znati sta onda pravi magnetno polje oko planete koje štiti sve živo od sunčevih UV zraka? Fizika iz srednje skole 🙈🙈🙈🙈
,,Bože 'ajde budi drug pa okreni jedan krug u rikverc planetu." - Bajaga
evo prava istina za sve otvorene umove.... mi se nalazimo u zatvorenom sistemu nesto kao "jaje" svemir je u sredini nesto kao "zumance"...svemir tj. magetna kupola se okrece i vremenom (po mnogim testovima na youtube) kao svaki magnet naglo se rotira ..vec je poprilicno nakrivljeno moze se vidjet po mjesecu kako ujutro je mladi mjessec odozdo , a do kraja dana bude odozgo...molim vas obratite paznju na mjesec i oci ce vam biti jasnije
Hahahahahahaha koji ublehasi
Ako se krene okretat u nazad onda ce se i vrijeme vracat hahaha
Koja omogućuje unutrašnjoj jezgri da se okreće brzinom različitom od rotacije same Zemlje... Jeste li svjesni kakve sve gluposti pisete. Valjda se okrece u smjeru razlicitim od rotacije Zemlje...
Zbog straha od zaustavljanja zemljine jezgre očekuje se poskupljenje nafte na svjetskom tržištu.
mi jos vjerujemo Torabiju nema brige za nas 😁😁😁
Koliko je brašno?
Ovi kvazi naucnici kao da se takmice ko ce vecu glupost i budaastinu da izvali... Jedva su izbusili 12 km i 262 metara i to je to, a ovamo bi da palamude sta je i kako je na 5000 km... I nauka je zloupotrijebljena danas politicki i u trci za nadmoci, tako da ipak sve sa rezervom uzimam. Nisu jednom demantovali sami sebe i ispravljali svoje teorije i misljenja.
Jezgra Zemlje se možda prestala okretati.... sami sebi seru u zdrav mozak sve mozdaaa