Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
⚜⚜💫✨ Plan za BOSNU I HERCEGOVINU: 1. Mirsad Hadžikadić. #novaBiH
🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦 Kukavice, vi bi da budete predsjednici??? Poslali saopćenja , samo što ne psuju jedni druge, vrijeđaju se ali ne smiju iz bliza. Samo preko novina i portala... Pitam se ko glasa za te ljude i da li su svjesni gdje takva politika vodi? Mirsad Hadzikadic DANAS 21.9. u 19:00 h u Centru za kulturu, GORAŽDE govori o Putu ka novoj BiH. Dobro dosli! #ijasamiskra
Znaći omatorio Brus Vilis? Ništa od njega? :(
Da li stvarno covjek kao bozije stvorenje koji misli svojom glavom vjeruje u ove bajke koje nam masonska svjetska elita plasira svaki dan,ako ima neko da vjeruje u ovo stvarno je za zaljenje i nema mu pomoci.Haloooo nakon tri i po godine predjenog puta sa svim svojim napajanjima i u dobrom stanju stigla je Hayabusa-2 do asteroida i pri tom putovanju kroz svemir nikakvih ama bas nikakvih problema ta letjelica nije imala.Zalosno da neko vjeruje u ovo.
Aferim!
Jel Land rover ili Range rover?
A kod nas se slavi postavljanje prvog sloja asfalta i još dođe hodža i dovi