Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ako asteroid nije legitimni hrvat i nije radio u aluminiju ne zanima me. Ja samo želim da budem ograničen i da pripadam nekom toru. Hvala.
SAMO DA MI JE ZNATI KO JE OVU SLIKU SLIKAO......ovaj foto sopirao
Nije fotošop već ilustracija.
Japanci će se izviniti Klixovcima što se letjelica nije imala vremena selfirat, već je obavljala pametniji posao.
Jooj Klix-u, kako će "usistati" uzorke, kad je asteroid i Hayabusa 2 već u apsolutnom vakumu?
Sad kad ima fotosop i bosna bez hercegovine moze sletjeti na najudaljeniju planetu.
@Sultan i 59 drugih ima razlika izmedu ljude koje rade kao Japan i ljude koji lazu sami sebe da rade kao BiH, ti i dalje fotoshopiraj.
E ovo je matematika za izračunati šta i kako. Nego jesu kod nas maline kako rodile 😋
Kako će biti lijepo za hiljadu godina. Svaki narod ima svoju planetu i mrš. Ili još bolje, svi će biti jedan narod. Novi narod.
a amerikanci na steroidima
Ovako se fotografiše sa nebom punim zvijezda a ne ko NASA nijedne .
Da golube ali ovo cudo nema atmosfere kao ni Mjesec 😉
u pravu je zuti golub, sve su to expozicije duže od 1\100sekundi i pri f2.8 iso 100 nema šanse da se vide zvijezde i sa i bez atmosfere (mada atmosfera kada je vedro zadrzava jako mali procenat svjetla). u rijetkim slucajevima kada se fotografise tamni dio nekog nebeskog tijela koristi se duza ekspozicija i viši ISO pa se zvijezde mogu viditi.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)