Komentari (42)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I mi ce mo sad pare od akciza preusmjerit u nauku i razvoj sad ce mo stici Japan gotovo je s njima
Bošnjo izmislio ćevape i burek.
makar nije karadzordzeva snilcla :)
33 godine i vec neki naucnik, kod nas u bosni sa 33 je vazno postati poznati tviteras i sr.ati po svemz i svacemu cekajuci da im mama spremi dorucak i opere ves
imamo i mi novi način baliranja sijena
Nema tog stakla da se obnovi kada te pogodi pjesma pa razbiješ čašu u kafani .
Kakvih sve debila ima na ovom Klixu to je nevjerovatno, momak izmislio nesta inovativno, ove Bosnje odma SDA, politika, Bakir, Dodik , pa jeste li normalni vise? Sta je sa vama?
SDA je izmislila kako stopiti pare od Akciza u svoje dzepove skoro neprimjetno , vec su to testiirali sa predhodnih 8 milijardi . Šta će Japanci :-)
A kod mene neki dan na dvici napuce sajba od onih kamencica sto posipaju.Taman da je ne mijenjam dok ne pocnu proizvoditi od ovog cuda. Valjda ce izdurati do tad da ne saspe
nije on nista izmislio nego samo otrkio, sto vec postoji... sve nam je tu samo trebamo otkriti....
A cekaj zar ovo nije vlah izmjslio. Pa pise u njihovom udzebeniku da je vlah ovo izmjslio
A ko će onda proizvoditi vjetrobrane prozorska stakla i sve ostalo. IMA RAZLOG ZAŠTO PROIZVODI TRAJU ODREĐEN PERIOD I POKVARE SE.
šejtanska posla
Ma mrš u piičku maaterinu, znate li imalo uživati i odmarati, jeebalo vas staklo?